Vad som sägs om oss

Stort tack till Kista redovisningsbyrå!

Tack för att ni alltid ställer upp och hjälper oss så att vi kan fokusera på vår kärnverksamhet. Er höga service och flexibilitet gör att vi tryggt kan släppa bokföringen, lönehanteringen och faktureringen, och istället kan vi koncentrera oss på just det som vi är bra på.

Vi uppskattar att ni alltid svarar och finns tillgängliga och att ni alltid ser lösningen istället för problemet.
Det känns mycket tryggt att arbeta med er och vi uppskattar verkligen er kompetens, förståelse och höga tillgänglighet !

Tack Faraz med kollegor på Kista redovisningsbyrå hälsar vi från R.S barn och unga AB

Dela!

Personligare redovisning i Kista

När Kista Redovisningsbyrå startade 2014 arbetade man hemifrån. Tack vare ett stort driv sitter man nu i egna lokaler i Kista med många kunder i närområdet. Vi träffar ekonomichef Faraz Naeem för att få veta mer.

Personalen på Kista redovisningsbyrå har lärt sig mycket under de två år som gått sedan starten. Bland annat började många nya kunder ramla in när man förbättrade hemsidan och blev aktiva på Facebook. Här vill man att det ska vara lätt för kunden att ta kontakt.

Läs hela artikeln på Enterprise Magazine

”Jag driver en enskild firma i hälsobranschen sedan tre år tillbaka. Eftersom jag har en liten verksamhet är det viktigt att hålla kostnaderna nere – vilket självklart inte innebär att kvalitén ska lida av det. Jag hade anlitat en redovisningsfirma i början som tog alldeles för mycket betalt, och efter ett år blev det nog. Jag behövde hjälp snabbt och till ett hållbart pris. Det var då jag hittade Kista Redovisningsbyrå och har varit nöjd med dem sedan dess. Mycket bra och personlig service, punktlighet och jag vet alltid vad jag ska räkna med, inga dolda kostnader!
Rekommenderar dem varmt.”

Andrea Kulcsár

Stockholm Ayurveda