Hem » Default » Dagen är kommen…

Dagen är kommen…

Nu börjar det närma sig, en dag ungefär vart annat år många av oss svenskar fasar över. Dagen man vaknar upp helt kallsvettig och vet att någons händer skall gräva ut dina tänder och i värsta fall hela käken  !!

Nä så farligt är det inte för mig, men jag kan tänka mig att det är många svenska invånare som har tandläkarskäck sedan tidig ålder. På ett sätt kan jag förstå det, det finns väll ingen människa i världen som uppskattar ljudet metall mot tänder. Skrapandet och vatten som flyger på hela ansiktet samtidigt som det är en liten dammsugare som låter en centimeter från örat… Oj det låter nästan som jag har lite tandläkarskräck när jag väl skriver dessa orden. Ja kanske, men iallafall så skall jag dit idag.

Något jag faktiskt alltid blir imponerad över är hur otrolig belysning dem har, många gånger har jag suttit i stolen och sett min mun i den lilla spegln och tänkt. Shit vad bra jag ser, tandläkarbelysningen är av en helt annan kvalite jämfört med den belysningen man har runt omkring sig vanligtvis.

Tur det, annars hade de kanske dragit ut fel tänder och det hade ju inte varit kul att se ut som en hockeyspelare i munnen… 🙂