Hem » Default » Min andra hobby.

Min andra hobby.

Jag vet inte om ni vet detta om mig, men utöver redovisning och ekonomi i helhet är jag en jäkel på att fotografera. Eller ja, jag kanske inte är en proffsfotograf, men det är en utav mina största hobbys. Utöver ekonomi då, det har jag ju redan nämnt 😉

Vad har egentligen redovisning, ekonomi  och fotografering gemensamt ? Skall jag vara ärlig så har jag inte hittat en direkt gemensam nämnare, ekonomin går ut på att sitta framför en skärm och knåpa ner siffror timme efter timme. Svara på lite mail från en kund, försöka hitta nya kunder och andra administrativa saker. Och ingenting är väl likt fotografering, förutom när man efter en härlig dag i naturen kommer tillbaka hem och får sätta sig och ladda upp alla bilderna man tagit under dagen. Och sen få starta Photoshop och påbörja den kreativa processen. Det jag vill komma till är att den gemensamma nämnaren är kort och enkelt, en skärm. Japp så är det.

Men nog om de gemensamma nämnarna, vad är det då som gör att jag tycker att fotografering är så härlig? Först och främst får man oftast komma utomhus, mina favorit locations är en stilla kväll ute vid havet mitt i sommaren. Då finns det ett speciellt tillfälle vi kalla “golden hour” En timme på kvällen precis innan solen går ner och ljuset är sådär magiskt. 

Jag har faktiskt köpt ett speciellt objektiv för just dessa tillfällen, det hittade jag på nätet hos Götaplatsens foto som har objektiv och kameror i mängder. 
Jag tror jag skall börja publicera mina bilder mer till allmänheten, hade det varit intressant isåfall vart tycker ni jag bör publicera dessa?

Instagram eller här på bloggen? tror det blir Instagram, men vi får se.