Hem » Default » Ny uteplats påverkar vår företagskultur i en positiv riktning

Ny uteplats påverkar vår företagskultur i en positiv riktning

För 1 månad sedan renoverade vi vår uteplats, vi är måna om våra anställda och tycker att det är viktigt med miljöombyten, speciellt eftersom att vårt arbete är väldigt stillasittande framför en skärm. Responsen så här långt har varit väldigt positiv, våra anställda gläds åt att kunna lucha utomhus i det underbara sommarvädret samtidigt som allt fler valt att ta med sig egna matlådor istället för att äta ute på restaurang.

Eftersom att vädret varit så pass bra det senaste har solen varit lite av ett störningsmoment under lunchrasterna på vår uteplats och därför valde vi att investera i ett solskydd från SunOff som gjort oss väldigt nöjda.

Ur ett företagskultur-perspektiv så har ett så enkelt medel som en uteplats gynnat oss, vi tvekar inte en enda sekund på att detta på sikt även kommer att stärka vår företagskultur enormt mycket.

Att lära känna varandra mer på djupet än bara ytligt tror vi gemensamt kommer påverka vårt företag positivt i en stigande riktning. En stark “Vi” känsla har skapats och vi har insett vikten av att jobba med detta även i framtiden.

Vi har fått ett öppnare klimat där alla kommer till tals och vågar kliva fram, innan var det vissa personer som tog för sig mer än andra men det har blivit allt mer jämt fördelat på samtliga i teamet vilket även gett oss fler idéer och större utdelning under våra affärsutvecklings möten där vi tillsammans bygger vårt företag starkare.

Kul att se att en sådan enkel sak som att renovera vår uteplats på kontoret och investera i ett solskydd har givit oss utdelning på flera områden inom vårt företag.