Hem » Default » Nyanställd i fabriken

Nyanställd i fabriken

I veckan fick vi en nyanställd i fabriken, ja du läste helt rätt… en helt nyanställd! En ganska introvert sådan, men satan vilket arbete som genomförts från dennes sida. En ytterligare lagspelare som trots sin osociala förmåga förser hela vår arbetsplats med helt ny energi och produktivitet som ingen av oss trodde var möjlig att uppnå.

Dessutom är den nyanställda tillförlitlig, kraftfull och underlättar vårt vardagliga arbete enormt samtidigt som den är lätt att samarbeta med.

Nu kanske du undrar, hur är det överhuvudtaget möjligt att en introvert nyanställd kan bidra med såpas mycket positivt på den korta tiden? Jadu, detta är fullt möjligt eftersom att jag själv har synat det på egen hand.

Sanningen är att detta inte är någon mänsklig varelse utan hör till området Kraftfull svängkranar. Alla borde anställa en svängkran till sitt team, skämt och sido… men att investera i en sådan kran kommer att underlätta det vardagliga arbete i en såpass stor utsträckning på din arbetsplats att det känns som att du har bytt jobb.

Det är nästan ett måste och jag kan garantera dig att du kommer att få en bättre arbetsplats!

Kommentera gärna nedan om du också någon gång fått en ny mänsklig arbetskamrat eller en maskin som bidragit på ett positivt sätt till din arbetsplats

Må bäst