Hem » Sagt om oss

Sagt om oss

Trygghet & kompetens

Stort tack till Kista redovisning!
Tack för att ni alltid ställer upp och hjälper oss så att vi kan fokusera på vår kärnverksamhet. Er höga service och flexibilitet gör att vi tryggt kan släppa bokföringen, lönehanteringen och faktureringen, och istället kan vi koncentrera oss på just det som vi är bra på.

Vi uppskattar att ni alltid svarar och finns tillgängliga och att ni alltid ser lösningen istället för problemet. Det känns mycket tryggt att arbeta med er och vi uppskattar verkligen er kompetens, förståelse och höga tillgänglighet!

– Roger Wendelsson, Grundare & VD
R.W. Maskinservice AB

Började hemifrån

När Kista Redovisningsbyrå startade 2014 arbetade man hemifrån. Tack vare ett stort driv sitter man nu i egna lokaler i Kista med många kunder i närområdet.

Personalen på Kista redovisningsbyrå har lärt sig mycket under de två år som gått sedan starten. Bland annat började många nya kunder ramla in när man förbättrade hemsidan och blev aktiva på Facebook. Här vill man att det ska vara lätt för kunden att ta kontakt.

– Accounting Magazine
Nr 8/12 2016

Snabb hjälp till hållbart pris

Jag driver en enskild firma i hälsobranschen sedan tre år tillbaka. Eftersom jag har en liten verksamhet är det viktigt att hålla kostnaderna nere – vilket självklart inte innebär att kvalitén ska lida av det. Jag hade anlitat en redovisningsfirma i början som tog alldeles för mycket betalt, och efter ett år blev det nog.

Jag behövde hjälp snabbt och till ett hållbart pris. Det var då jag hittade Kista Redovisning och har varit nöjd med dem sedan dess. Mycket bra och personlig service, punktlighet och jag vet alltid vad jag ska räkna med, inga dolda kostnader! Rekommenderar dem varmt.

Johanna Svensson, Näckrosdammen AB