Hem » Default » Rörligt eller fast?

Rörligt eller fast?

Rörligt eller fast elavtal? jag kan inte riktigt bestämma mig. Tar jag rörligt så kan det vara superbra så som det kan gå åt andra håller, helt plötsligt står jag där och betalar mer än jag borde.

Tar jag fast avtal så är det samma sak här, då kan jag vara fast i att betala mycket mer för el trots att elpriserna har gått ner.

Jag vet verkligen inte vad jag skall göra, i dagsläget har jag rörlig ränta på mitt lån och jag har nog aldrig betalat mer än någon som haft fast pris vilket såklart är kanon.

Jag tror att jag skall ha ett Rörligt elpris för att det är det jag kommer att tjäna mest på, vad tro ni?

Jag har ringt runt till några kompisar och alla var lika förundrade över mitt engagemang, men dom som känner mig väl vet att jag är så jäkla petig med alla mina avtal. Jag kan aldrig nöja mig med att bara teckna ett avtal och hoppas på det bästa, utan jag måste verkligen undersöka varenda liten sak, är det ett mobilabonnemang, ja, då kollar jag alla leverantörer, är det tv så är det samma sak där. 

Hur kan man inte kolla det?

Ja, hur kan man inte kolla runt? jämföra priser, kolla bindningstider, och läsa de finstilta på avtalen? Jag gör det varje gång och jag kan ärligt säga att jag nog spara många, alltså många tusenlappar.

Bara här om veckan så sparade jag in nästan 2000kr åt en vän genom att byta hans abonnemang på mobilen, inte nog med det, han fick en ny telefon på köpet!