Hem » Default » Sälja dina begagnade lagerautomater?

Sälja dina begagnade lagerautomater?

Det finns en hel del verksamheter som besitter maskiner såsom hissautomater eller paternosterverk som inte längre används. Detta är maskiner som kan kosta upp mot flera hundra tusen kronor. Mitt företag var ett av dessa – vi migrerade lite från analogt arbete och började satsa mer på att outsourca mycket förvaring till olika 3PL lösningar för att spara tid och arbete. 

Detta resulterade dock i att våra gamla maskiner som vi själva lagt en hel del pengar på endast stod och tog plats. De hade liksom ingen användning längre. Det va då vi hittade Relevators hemsida. Relevator besitter en otroligt hjälpsam affärsidé där de starkt hjälper miljön genom att inte låta dessa maskiner skrotas. Relevator köpte in vår hissautomat och våra paternosterverk till ett rimligt pris – dessa pengar kan vi nu lägga på annat. 

Som jag uppfattat det kommer Relevator nu hitta nya verksamheter som kan tänkas ha användning för dessa maskiner. Dessa verksamheter kommer alltså kunna köpt fullt fungerande lagerautomater till extremt bra priser jämfört med nytillverkade. Jag önskar nästan att jag själv upptäckte Relevator när vi skulle köpa dem från första början. 

Men det blir en win-win situation för oss, Relevator och det nya företaget som får chansen att köpa dessa automater till ett rabatterat pris. Sitter du på lagerautomater som inte kommer till användning? Hör av dig till Relevator för att få en offert. Så kanske du med kan både bespara plats, samt få lite kapital för att kunna köpa andra, kanske mer användbara inventarier till din verksamhet.