Hem » Default » Vår firmafest på Beachcenter

Vår firmafest på Beachcenter

För att fira in julen detta året beslutade vi på HR att vi skulle ha ett företagsevent på Beachcenter. Vi ringde upp Beachcenter för att se vad för erbjudanden de hade för företag och listan va verkligen lång! Vi beslutade oss för att beställa ett utav de färdiga paketen för ett mellanstort företag. Det ingick volleyboll spel, buffé, vi fick även tillgång till gymmet och deras relaxavdelning! 

När vi alla kom fram körde vi direkt på volleybollen. Känslan av lokalen va verkligen somrig. Det va lätt hänt att man glömde bort att man va i en lokal. Många gånger kändes det som att man var på en somrig sandstrand utomlands. Efter volleybollen fick alla duscha av sig och byta om, sen var det dags för käk. Maten i buffén va fantastiskt god. Vi satt där länge och njöt av god mat och dryck. Några gick iväg för att testa relaxavdelningen medans andra gick in för att ha en AW. Vi satte oss runt baren och hängde i flera timmar. Man kände verkligen hur hela verksamhetens samhörighet förbättrades kraftigt. 
Vi snackar ihop oss om att kanske införa detta som en tradition för företaget att åka till Beachcenter. Om du letar efter en rolig aktivitet för ditt företag borde du boka plats här.